Nieuwe Kia Carens

Nieuwe Kia Carens

EXTREEM MODULEERBAAR De Kia Carens verenigt het comfort en de veelzijdigheid van een multifunctioneel voertuig met het sportieve gevoel van een robuuste SUV, en staat hiermee aan de wieg van een nieuw segment. Het interieur is origineel, met moderne kleuren en kwaliteitsmaterialen, veelzijdige configuratiemogelijkheden en een lange lijst van standaardkenmerken en veiligheidsvoorzieningen. Samen met de […]

Nieuwe Kia Carens

Vraag Testrit Aan

EXTREEM MODULEERBAAR

De Kia Carens verenigt het comfort en de veelzijdigheid van een multifunctioneel voertuig met het sportieve gevoel van een robuuste SUV, en staat hiermee aan de wieg van een nieuw segment. Het interieur is origineel, met moderne kleuren en kwaliteitsmaterialen, veelzijdige configuratiemogelijkheden en een lange lijst van standaardkenmerken en veiligheidsvoorzieningen.

Samen met de geavanceerde, krachtige en zuinige motoren bezorgen die eigenschappen u de gemoedsrust en het kwaliteitsgevoel die het voorrecht zijn van KIA-eigenaars. Het bewijs daarvan is de unieke 7 jaar KIA-garantie.

Een romantisch weekendje weg of met 7 vrienden een avondje uit? Een rit naar de supermarkt of met de surfplank naar het strand? Je zegt het maar! Met de praktische 3:3:3 neerklapbare stoelen op de tweede rij kies je de perfecte configuratie voor elke rit.

De nieuwe Kia Carens maakt alles in het leven leuker!

> Bekijk onze bedrijfsfilm
> Raadpleeg onze stock