Kia Rio

Kia Rio

De nieuwe Kia Rio is in elk opzicht ontworpen om nergens onopgemerkt voorbij te rijden.

Kia Rio

Vraag Testrit Aan

Verleidelijke ziel: ideale reisgezel.

De nieuwe Kia Rio is in elk opzicht ontworpen om nergens onopgemerkt voorbij te rijden. Deze resoluut dynamische berline met zijn onweerstaanbare look, heeft heel wat te bieden: een voor zijn segment onverwacht comfort- en uitrustingsniveau, audio- en veiligheidssystemen van de allernieuwste generatie en een erg lage gebruikskost.

Die lage kosten zijn in de eerste plaats te danken aan zijn meer dan redelijk verbruik en zijn CO²-uitstoot die bij het zuinigste model werd teruggedrongen tot 85 g/km.
Voeg daarbij nog de exclusieve Kia-garantie van 7 jaar aan toe en u begrijpt waarom deze verleidelijke wagen u niet meer loslaat. Kwaliteit die blijft stijgen; een geruststellende betrouwbaarheid. De nieuwe Kia Rio levert u een onvergelijkbaar rijplezier en een totale gemoedsrust.
Deze onberispelijk gelijnde vijfdeurs berline en sportieve driedeurs coupé worden net als alle andere Kia-modellen geleverd met onze exclusieve 7 jaar fabrieksgarantie.

Wij zijn trots dat we u een kwaliteit kunnen bieden waarop u ten volle kunt rekenen.
Dat kwaliteitsengagement gaat veel verder dan het productiestadium. We engageren ons ook om u het best mogelijke serviceniveau te bieden zodat u jarenlang maximaal kunt genieten van uw Kia Rio.

Voor u op maat ontworpen!

> Bekijk onze bedrijfsfilm
> Raadpleeg onze stock