Kia Picanto

Kia Picanto

Compacte afmetingen, maar vol persoonlijkheid. Stijl krijgt alle ruimte in de nieuwe Kia Picanto. Deze opvallende auto biedt een voor zijn klasse ongekend niveau van raffinement en comfort.

Kia Picanto

Vraag Testrit Aan

Small car, strong character!

Compacte afmetingen, maar vol persoonlijkheid. Stijl krijgt alle ruimte in de nieuwe Kia Picanto. Deze opvallende auto biedt een voor zijn klasse ongekend niveau van raffinement en comfort. En dankzij milieuvriendelijke motortechnologie met een CO²-uitstoot van slechts 95 g/km (1.0 benzine met ISG) is de Picanto ook nog eens een van de schoonste wagens in zijn segment.

U zult het zelf zien: deze nieuwe Kia Picanto zit boordevol opwindende eigenschappen die in de stad gegarandeerd een sterke indruk achterlaten. Leuk en betrouwbaar. Net als uw beste vriend.

De Picanto weet cijfers opwindend te maken: ondanks zijn lengte van slechts 3,6 meter zit hij boordevol hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie. En daarom leveren wij de nieuwe Picanto, net als alle andere KIA-modellen, met de unieke 7 jaar Kia-garantie. U kunt dus minimaal 2.555 dagen zorgeloos rijden.

Gebouwd voor 7 jaar meer zelfvertrouwen en gemoedsrust!

> Bekijk onze bedrijfsfilm
> Raadpleeg onze stock