Kia Soul

Kia Soul

Ontmoet de nieuwe Kia Soul – een echt karakter met een iconische aanwezigheid op straat die tussen alle andere auto’s van zijn klasse uitsteekt.

Kia Soul

Vraag Testrit Aan

STIJL IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKHEID

Ontmoet de nieuwe Kia Soul – een echt karakter met een iconische aanwezigheid op straat die tussen alle andere auto’s van zijn klasse uitsteekt.

Net als zijn onderscheiden voorganger ademt het design en de kenmerkende vorm van deze nieuwe generatie een funky en stedelijk DNA uit.
De Soul is herboren met toonaangevende technologieën, een sportieve SUV-achtige stijl en een waaier aan voorzieningen, waaronder led-dagrijlichten en led-achterlichten.

Gebouwd voor het ritme van de stadsjungle heeft de nieuwe Kia Soul veel te bieden op het vlak van functionaliteit en persoonlijkheid.

Intenser Stadsleven!

Intenser Stadsleven!

In het dagelijkse stadsleven zijn comfort, veiligheid en flexibiliteit belangrijker dan ooit.
Dit maakt van de nieuwe Kia Soul een uitstekende metgezel in de stadskern.
Neem nu de bijkomende garantie die u op de weg geniet dankzij het optionele Lane Departure Warning System en de High Beam Assist.
Of het ongelofelijke gemak waar de Smart Parking Assist en de Auto Cruise Control voor zorgen.
Andere onschatbare technologieën binnen uw handbereik zijn een eersteklas navigatiesysteem, radio, MP3-speler en zo veel meer.

Stedelijke Elegantie!

Stedelijke Elegantie!

De nieuwe Kia Soul omvat de absolute essentie van comfort en stijl. Binnenin creëren moderne kleuren een rustgevende doch stijlvolle sfeer waarin elk detail zorgvuldig is uitgedacht. Zo kan de bestuurder zijn elektrische verstelbare zetel in 8 richtingen aanpassen. De elektrische lendensteun, die in de zetel is ingebouwd en op twee standen kan ingesteld worden, zal hij eveens weten te waarderen. Het interieurcomfort bevat ook ventilatie voor bestuurder en passagier bij warm weer, evenals verwarming van de voor- en achterzetels bij kouder weer. Leun achterover en geniet van onze nieuwe Kia Soul.

Een geronk dat past bij het bruisende stadsleven!

Een geronk dat past bij het bruisende stadsleven!

Er is zoveel te ontdekken in de uitgestrekte speeltuin van de grootstad. Daarom levert de Kia Soul de prestatie en de rijdynamiek om opnieuw plezier te beleven bij het rijden. Kies uit twee motoren naargelang uw behoeften: een 1,6-liter benzinemotor met directe inspuiting of een 1,6-liter VGT-dieselmotor. Met één van deze indrukwekkende motoren onder de kap wacht u het ultieme stadsavontuur.

> Bekijk onze bedrijfsfilm
> Raadpleeg onze stock