Kia Pro_Cee’d

Kia Pro_Cee’d

MAKE THE QUALITY MOVE. Klaar voor puur rijplezier? De nieuwe Kia Pro_Cee’d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie.  Ermee rijden is gegarandeerd een geweldige ervaring. De eerste indruk tovert al een glimlach op uw gezicht en dat goede gevoel gaat niet meer weg.  De in Frankfurt ontworpen Pro_Cee’d […]

Kia Pro_Cee’d

Vraag Testrit Aan

MAKE THE QUALITY MOVE.

Klaar voor puur rijplezier? De nieuwe Kia Pro_Cee’d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie.  Ermee rijden is gegarandeerd een geweldige ervaring.

De eerste indruk tovert al een glimlach op uw gezicht en dat goede gevoel gaat niet meer weg.  De in Frankfurt ontworpen Pro_Cee’d wordt volgens de allerhoogste normen gebouwd in de hypermoderne fabriek in Europa.  Zoals bij alle KIA modellen krijgt u op de Pro_Cee’d de, in de auotbrache ongeëvenaarde KIA-garantie van 7 jaar.  Deze garantie is bovendien volledig overdraagbaar op alle volgende eigenaars.

Het feest kan beginnen!

ONTDEK OOK DE NIEUWE KIA PRO_CEE’D GT

Harmonieus. Schrander. Tempramentvol.
De nieuwe KIA Pro_cee’d GT is helemaal gewijd aan toprijplezier en brengt je de hele rit in vervoering!

Je vindt hem vast fantastisch: een 1.6 Turbo GDi Motor met 204 pk die 265 Nm voort brengt via een gesofisticeerde manuele zesversnellingsbak, je in 7.7 seconden van 0 naar 100 km/u brengt en een topsnelheid van 230 km/u haalt.

Deze GT uitvoering is ook beschikbaar in onze KIA Cee’d.

> Bekijk onze bedrijfsfilm
> Raadpleeg onze stock